All for Joomla All for Webmasters
cctv.rs

O nama – Interfonski sistemi

Želite sigurnost? Bezbednu imovinu i miran san? Tada ste na pravom mestu!

Preduzeće Manicom CcTv poseduje licencu za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite. Kod nas možete nabaviti najsavremeniju i najkvalitetniju opremu za interfonske sisteme.

Iza nas stoji višegodišnje iskustvo, predani rad, praćenje svetskih trendova, svakodnevno pažljivo osluškivanje zahteva i potreba klijenata, kao i iskrena želja da im izađemo u susret adekvatnim predlozima koja rešavaju njihove probleme, a život čine lakšim i sigurnijim. U svemu tome nam pomaže vrtoglavi razvoj tehnologije, koja iz dana u dan, biva sve pristupačnija, u smislu cena ali i ugradnje.

Montažu vršimo na teritoriji Beograda, Novog Sada, Subotice, Kraljeva, Jagodine, Čačka… Brendovi čije proizvode koristimo su : Commax, Teh-Tel, Eura, Comelit, Dahua, Hikvision, Western Security, Elfon

Naš predlog je da se obratite ljubaznom i stručnom osoblju kako biste dobili najbolji odnos kvalitet – cena, odnosno performanse uređaja koje zadovoljavaju sve vaše kriterijume.

Ulaganje u sigurnost je ulaganje u budućnost, investicija koja se višestruko isplati, jer miran san nema cenu, kao ni adekvatna zaštita porodice i imovine!

INTERFONSKI SISTEMI

PORED INTERFONSKIH SISTEMA SPECIJALIZOVANI SMO I ZA

PRODAJA OPREME

Prdaja opreme za sigurnosne sisteme www.cctv.rs

Parking sistemi

Motori za krilne i klizne kapije www.motornekapije.rs

ALARMNI SISTEMI

Prodaja i montaža opreme za Alarmne sisteme www.alarmnisistemi.rs

VIDEO NADZOR

HD, IP Video nadzor www.videonadzor-kamere.rs

KONTROLA PRISTUPA

Više o kontroli pristupa i evidenciji radnog cremena na www.evr.rs

MREŽNA OPREMA

Prodaja i implementacija mrežne opreme www.mreznaoprema.rs

OZVUČENJE

Javno i ambijentalno ozvučenje www.decibel.rs

KONTROLA PRISTUPA

Više o kontroli pristupa i evidenciji radnog cremena na www.evr.rs

MREŽNA OPREMA

Prodaja i implementacija mrežne opreme www.mreznaoprema.rs

Interfonski sistemi, video interfonski sistemi, interfoni za zgrade, ugradnja interfona najbolje cene, interfoni prodaja, audio interfoni, šifrator za ulazna vrata, rfid čitači, bezkontaktno otvaranje vrata, Beograd