100% kupaca bi
preporučilo ovu
prodavnicu

Recenzije prodavnice

Hoopla.rs

Hoopla.rs

Prodaja i ugradnja opreme za krilne i klizne kapije

Kapija, krilna ili klizna, na određen način, predstavlja „vizit kartu“ vaše firme ili doma u kome živite, pošto je to prvi utisak koji ostavljate na posetioce, bilo da su to gosti ili poslovni partneri, saradnici, klijenti, kupci… Znamo da prvi utisak možemo da ostavimo samo jednom i da je on ujedno i najjači, stoga bi trebalo da se potrudimo kada odlučujemo kako će izgledati naš eksterijer.

Preduzeće Manicom CcTv d.o.o. se, između ostalog, bavi prodajom i ugradnjom opreme za krilne i klizne kapije. Pokretne kapije zahtevaju fleksibilnu automatizaciju, kojom se na lak način mogu kontrolisati različite brzine tranzita, promena okoline i veličina ramova. Pri tome, uvek moraju da budu obezbeđeni pouzdanost, funkcionalnost, i najvažnije – sigurnost i bezbednost u radu.

U našoj ponudi se nalaze motori za krilne i klizne kapije vodećih svetskih proizvođača Faac, Cardin, Comunello, Life… Motori se veoma brzo i lako montiraju, i zahvaljujući njima će vaš svakodnevni život i poslovanje umnogome biti olakšani i ubrzani.

Dobijate na udobnosti i praktičnosti, a možemo da se pohvalimo proizvodima sofisticiranog dizajna i čvrstom i pouzdanom mehanikom.

Izabrati motor za kapiju, nije uopšte lak zadatak, posebno ako se ne razumete najbolje u tu oblast. Naime, na izbor utiče više faktora, na primer, veličina i težina krila. Dobro je da odaberete motore za intenzivnu upotrebu, ako je potrebno da se kapija učestalo otvara i zatvara.

Postoje motori koji su namenjeni za mala krila, ali isto tako i za srednje i velike dimenzije krila. Obratite pažnju i na zaključavanje kapije, jer postoji pravilo da se za jednokrilne kapije upotrebljavaju horizontalne brave, dok se za dvokrilne koriste vertikalne brave.

Iz svega navedenog, vidimo da je potrebno imati određeno znanje pa izabrati opremu za krilnu ili kliznu kapiju, i to tako da ona ispunjava sve naše zahteve. Zbog toga predlažemo da nas kontaktirate, i mi ćemo vam veoma rado izaći u susret stručnim savetima, predlozima i najboljim rešenjima. Naš krajnji cilj jeste da kupac bude zadovoljan karakteristikama proizvoda, kao i njegovom cenom.

U tom smislu, slobodno možemo reći da je odnos između cene i kvaliteta savršeno izbalansiran, odnosno, za novac koji ulažete dobijate maksimalno.

Ugradnju takođe prepustite nama, jer je vršimo na teritoriji Beograda, ali isto tako pokrivamo i unutrašnjost Srbije – javite se ako živite u Čačku, Novom Sadu, Jagodini, Kraljevu, Subotici…

Motori za krilne i klizne kapije se obično uvoze u fabričkim setovima, međutim, nudimo mogućnost da taj set prilagodimo zahtevima kupca. Primera radi, jedan set za krilnu kapiju sadrži:

2 motora

2 daljinska upravljača

– Digitalnu kontrolnu jedinicu (centralu)

– Fotoćelije

Signalnu lampu sa antenom.

0
Korpa